Kirjahila

Poika: murha seitsemännellä luokalla
Hän sanoi nimekseen Aleia
Kauhun ja kauneuden valtakunta
Labyrintti
Itke minulle taivas
Pahispomo ja kissat
Kuninkaiden koitos
Prinsessa Sakura 1
Naondel
Hobitti eli sinne ja takaisin

keskiviikko 23. elokuuta 2017

Yhteenveto: elokuun lukumaratoni


Moikka taas! Niin vain meni elokuun lukumaratoni nopeasti ohi ja itselle ainakin jäi hyvät fiilikset ensimmäisestä lukumaratonistani. Sain tosi hyvin luettua ja olen tosi tyytyväinen itseeni, että sain näinkin paljon aikaiseksi. Olen nimittäin pitänyt itseäni aina hitaana lukijana. Lähtökohdat olivat muutenkin hyvät maratonin alussa, sillä olin todella innoissani siitä, ja lukujumin takia oli lukuintokin huipussaan. Sain maratonin aikana luettua kokonaan Jay Asherin Kolmetoista syytä sekä Sini Helmisen Kaarnan kätkössä. Lisäksi sain aloitettua Stephanie Garberin Caravalin. Yhteensä luin maratonin aikan siis 502 sivua!! Wohoo! Olen enemmänkin kuin tyytyväinen, sillä onnistuin pysymään suunnitelmassani ja sain kasaan kohtuullisen paljon sivuja.

Aloitin lukemisen tosiaan klo 20.26 perjantaina ja lopetin lauantaina 20.24. Perjantain sain luettua Kolmetoista syytä vähän yli puoleen väliin asti ja päätin sen lauantain noin puoliltapäivin. Kaarnan kätkössä sain luettua kuuteen tuntiin, jonka jälkeen pidin tauon. Tauko venyikin hieman, joten sain luettua Caravalia vain 30 sivua. Päätin kuitenkin hyödyntää jokaisen minuutin maratonista, niin sen takia aika meni näin tiukille. Mutta hei, tavoite tuli täyteen! Sen verran tiivistahtinen maratoni kuitenkin oli, että aion seuraavan maratonin ottaa vähän rennommin. Luetuista kirjoista teen erilliset postaukset jahka ehdin ja saan postausjonoa purettua. Mutta maratoni meni todella hyvin ja siihen oli mukava osallistua, kun muut osallistujat kannustivat. Odotan jo innolla seuraavaa maratonia, joka onkin jo ensi kuussa.

Maratonilla luetut:

Jay Asher: Kolmetoista syytä (s. 252)
Sini Helminen: Kaarnan kätkössä (s. 220)
Stephanie Garber: Caraval (s. 30)

Yhteensä: 502 sivua!!

4 kommenttia:

 1. Mukavaa, että ensimmäinen lukumaratonisi oli onnistunut! Minä en ole varma, ovatko lukumaratonit minua varten. Ehkä niitä pitäisi vaan harjoitella. Myös ajankohta ratkaisee, jos on paljon muita hoidettavia asioita samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajankohta on itselle myös tärkeä, sillä välillä elämä on melkokin hektistä, kun yrittää kaikkea sumpata yhtä aikaa. Riippuu varmasti ihmisestä tykkääkö maratoneista vai ei. Elokuun maratoni oli myös omalla kohdalla paljonkin tunnustelua, kun kyseessä oli ensimmäinen lukumaratoni. Mulle tämä maratoni tuntui hyvinkin luonnolliselta, vaikka olisin voinut ottaakin rennommin. Eipä siitä stressata kannata jos ei koe lukumaratoonamista omakseen. Teet vain sitä mikä itselle tuntuu hyvältä ;).

   Poista
 2. Hyvä sivusaalis! :) Mekin taidetaan lähteä taas ens kuussa mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin oikein itsekin yllättynyt kun sain noinkin paljon luettua. Hienoa! Kerätkäämme voimia seuraavaan koitokseen ;D

   Poista