perjantai 18. elokuuta 2017

Elokuun lukumaraton


Lukujumi jäi onneksi odotettua lyhyemmäksi ja olenkin oikein yllättynyt miten nopeasti pääsin taas lukemisen makuun. Hellitys tulikin hyvään saumaan, sillä osallistun blogistanian kesän 2017 kolmanteen lukumaratonpäivään, joka on lauantaina 19.8. Tällä kertaa maratonia luotsaa Oksan hyllyltä -blogin Marika Oksa. Kahteen edelliseen maratoniin en valitettavasti osallistunut lukujumin ja muiden kiireiden takia. Nyt sain kuitenkin raivattua tilaa kalenteriin, joten tämä tulee olemaan mun ensimmäinen lukumaratoni koskaan. Aloitusaika on perjantaina 18.8 klo 20.26 ja aloitankin Jay Asherin Kolmetoista syytä -kirjalla. Tarkoituksena olisi lukea vielä Kaarnan kätköissä sekä aloitella Caravalia. Katsotaan kuinka hyvin pysyn aikataulussa :).

12 kommenttia:

  1. Antoisaa ensimmäistä lukumaratonia! Toivottavasti kokemuksesta tulee niin miellyttävä, että koukutut lukumaratoonaamisen (kuten minä) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itseasiassa tämä tuntuu nyt jo oikein mielekkäältä. Ymmärrän kyllä miksi näihin maratoneihin koukuttuu :)

      Poista
  2. Mukavaa maratonia! Kaarnan kätköissä löytyy lukulistaltani, joten mielenkiintoista kuulla mietteitäsi siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaarnan kätköissä oli omalla yöpöydälläni odottanut jo tovin vuoroaan, mutta nyt oli hyvä aika korkata se. Vaikuttaa näin muutaman sivun luettua ihan hyvältä. Postaus tästä kyllä tulee ;)

      Poista
  3. Kivaa, että innostuit kokeilemaan maratonlukemista. :) Minä luin Kaarnan kätköissä jokunen viikko sitten, ja oli ihan kiva kirja. Juoni jäi kiinnostavaan paikkaan. :) Lukuintoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt osui kerrankin hyvään saumaan maratoni, niin päätin lähteä kokeilemaan onneani. Muutaman kappaleen jälkeen tuo Kaarnan kätköissä vaikuttaa ihan hyvältä kirjalta. Kiitos paljon! :D

      Poista
  4. Kivaa, että osallistut! Löysin juuri blogisi :) Minuakin kiinnostaa tuo Jay Asherin Kolmetoista syytä. /Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava ja helppo lähteäkin mukaan kun saa tukea muilta kirjabloggaajilta 😊. Kannattaa kyllä lukea, jos synkempi sävytteinen nuorten kirjallisuus kiinnostaa.

      Poista
  5. Hyvät kirjat pinossasi! Caraval on ihana, Kaarnan kätkössä tuo esille hieman vähemmän tunnettua suomalaista mytologiaa ja Kolmetoista syytä on silmiä avaava kokemus, joka ei Netflix-sarjana toiminut yhtä hyvin kuin kirja mm. liian monien erojen takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjat olivat kyllä hyvä valinta maratonille, sillä ne eivät vaatineet niin kovaa keskittymistä ja olivat nopea lukuisia. Pitäisi varmaan katsoa tuo Kolmetoista syytä TV-sarja niin olisi jokin vertailukohta.

      Poista