Kirjahila

Poika: murha seitsemännellä luokalla
Hän sanoi nimekseen Aleia
Kauhun ja kauneuden valtakunta
Labyrintti
Itke minulle taivas
Pahispomo ja kissat
Kuninkaiden koitos
Prinsessa Sakura 1
Naondel
Hobitti eli sinne ja takaisin

perjantai 15. kesäkuuta 2018

Kesän lukumaraton 16.6.-18 (lopullinen)


Pitkästä aikaa pääse lukumaratonien pariin, sillä Sivujen välissä-blogin Hanna luotsaa kesällä pidettäviä maratoneja. Ensimmäinen maratoni alkaa huomenna, mutta sallittua on aloittaa jo tänään. Itse ajattelin ensin jättää ekan maratonin välistä, sillä olen ollut melko väsynyt rankan työviikon jälkeen, eikä lukuintoa ole ollut. Tosin yhtähyvin voin lukea maratonilla myös mangaa, joten päätin kuitenkin antaa panokseni maratonille. Perjantain pyhitin rauhoittumiselle, mutta maratoni olisi tarkoitus aloittaa mahdollisimman aikaisin lauantaina, sillä sunnuntaina olisi suunnitelmissa lähteä merelle kärventämään nahkaansa. Lukupinoon kasaantui mangaa, jota tällä hetkellä luen kaikista innokkaammin. One Piece-sarjaa olisi tarkoitus jatkaa ja mahdollisesti lukea hyllystä lukemattomia pokkareita. Pyrin kuitenkin pääasiassa pitämään maratonipäivän stressittömänä ja rentona, ja aion vain nautiskella lukemisesta rauhassa. Päivittelen tähän postaukseen haasteen etenemistä tavalliseen tapaan. Toivotan kaikille hauskaa ja lukutäytteistä maratonia!

Lauantai

Klo 10.25
Aloitan lukumaratonin kahden tunnin hereillä olon jälkeen. Aloitan maratonin One Piece-sarjalla osasta 55 eteenpäin ja jatkan sarjan parissa niin pitkälle kuin parhaaksi katson. Varmaan vaihdan sarjaa, jossakin kohtaa mutta tästä on hyvä aloittaa.


Klo 12.28
Kaksi osaa on nyt luettuna ja saldo on tällä hetkellä 416 sivua. Nyt pieni tauko paikallaan ja haukkaan jotakin murua rinnan alle ennen kuin jatkan.

Klo 13.10
Jatkan lukemista pienen ruuan ja lyhkäisen tauon jälkeen. Homma jatkuu osasta 57.

Klo 13.32
En ehtinyt lukemaan kuin 80 sivua lisää, sillä lähdetäänkin äiteen kans ostaa sille bikineitä huomista varten. Lisäksi varmaan pysähdytään mummunkin tykönä, joten lukemiset jää vähäksi aikaa.

Klo 15.34
Kotiin selvitty, mamma sai bikininsä ja nyt on taas sopivasti intoo jatkaa lukemista.

Klo 17.20
Viisi pokkaria luettu ja oon täällä niin tunteiden riepoteltavana, että päässä pyörii. Viimeisin One Piecen osa oli niin hyvä! Nyt on kuitenkin aika mennä laittaa ruokaa ja lepuuttaa silmiä välillä.

Klo 18.03
Huh huh, nyt ruuat laitettuna ja syötynä, joten, loppuillasta enään saunaan ja sen jälkeen saakin käyttää jäljellä olevan ajan lukemisee. Vielä ainakin One Piece maistuu joten jatketaan sillä edelleen.

Klo 20.55
Kaksi pokkari lisää luettuna, joten kokonaissaldo on 7 pokkaria ja 1488 sivua. Vähän hitaanpuoleisesti tämä lukeminen etenee, vaikka kyse on vähän päälle parinsadan sivun sarjakuvista. One Piecen sivut ovat kuitenkin niin mielenkiintoista katsottavaa eikä tarinaa voi kiirehtiä, joten etenen rauhassa. Nyt on kuitenkin laskettava kirja kädestä vähäksi aikaa, sillä saunaan meno on viivästynyt hiema.

Klo 22.57
Lukemiset jäikin sitten saunan jälkeen melko vähälle, sillä aloittelin seuraavaa osaa vain parin kappaleen verran. Nyt silmät katsovat jo niin ristiin väsymyksen johdosta, että taidan taputella lukumaratoni tänään tähän. Huomenna on onneksi vielä aamusta aikaa lukea maratonille, niin ehdin vielä aloitetun osan päättää.

Sunnuntai

Klo 7.48
Hieman aikaisin tuli herättyä, mutta kun ei enää nukuta, niin jatkan lukemista hieman ennen merelle lähtöä.

Klo 8.21
Päätän tämän kertaisen lukumaratonin tähän, sillä loppuaika menee merelle ajaessa enkä ehtisi lukea enää mitään. Sain kuitenkin luettua One Piecen osan 62 loppuun.


Huh huijaa, kun olikin mukava kesän ensimmäinen lukumaratoni. Sain luettua rauhalliseen tahtiin, hötkyilemättä enkä koska en ottanut maratonista mitään paineita, niin kokemus oli oikein mukava. Kirjojen määrä on seitsemän kappaletta ja yhteensä 1704. Olen oikein tyytyväinen sivusaldooni, vaikka tuon sivumäärän saakin melko nopeasti kasaan mangaa lukemalla. Mutta kuitenkin, oli todella mieluisaa kuluttaa lukumaraton näinkin lukemalla rauhassa mangaa. Näin mukavilla fiiliksillä odotan jo innolla seuraavaa maratonia!

Sivuja luettu: 1704

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti