perjantai 29. joulukuuta 2017

Uudelleen luettua-haasteen kooste


Koska vuosi lähenee loppuaan, niin tammikuussa alkanut Uudelleen luettua-lukuhaastekin tulee päätökseensä. Ihastuin tähän Niina T:n järjestämään haasteeseen aivan totaalisesti, sillä minulla on vaikka kuinka paljon kirjoja jotka pitäisi uudelleen lukea. Jo luettujen kirjojen uudelleen aloittaminen on kuitenkin haastavaa, sillä se tuntuu olevan pois uusilta, lukemattomilta kirjoilta. Haaste ei siis ole voinut olla itselleni parempi.

Tavoitteeni oli lukea mahdollisimman monta jo kertaalleen luettua kirjaa vuoden aikana. Aluksi minulla oli jopa lista, että mitkä kirjat aion lukea. Läheskään kaikkia kirjat, jotka olisin halunnut lukea eivät kuitenkaan päätyneet yöpöydälleni asti. Olisin halunnut lukea enemmänkin lempikirjojani, mutta ne unohtuvat muiden kirjojen tieltä. Aion kuitenkin lukea ne joskus lähitulevaisuudessa uudestaan (itseasiassa muutama niistä odottaa jo vuoroon yöpöydällä). Haasteeseen kuuluvia kirjoja luin kuitenkin hurjat seitsemän kappaletta, joten toisaalta voi olla kuin tyytyväinen. Alla on lista lukemistani kirjoista.

 • Linnea Parkkonen: 112 - vihaan itseäni
 • Maria Turtschaninoff: Anaché
 • J.K.Rowling: Harry Potter ja viisasten kivi
 • R.L.Stine:
  • Vihreän hirviön verta
  • Hullu tiedemies
  • Noiduttu kaappikello

Näihin kirjoihin oli todella mukava tarttua pitkästä aikaa, varsinkin kun osaa on tullut luettua viimeksi yläasteella. Muutenkin haaste elävöitti omaa lukemistani, sillä lukujumin saa selätettyä kirjoilla, joidenka jo tietää olevan valmiiksi hyviä. Kiitos vielä Niinalle haasteen emännöinnistä ja ihanasta haasteesta!

2 kommenttia:

 1. Kiva, kun otit osaa haasteeseen. :) Potterit ovat uudelleen lukemisen vakiotavaraa. Ne vaan kestävät niin hyvin toistuvia lukukertoja. Ahmin Stinen kirjoja yläasteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäisi vaan lukea koko Potter-saaga uudestaan hissukseen. Harmi, kun Stinen kirjat eivät ole kestäneet yhtä hyvin aikaa. Kuuluvat kuitenkin omaan nuoruuteen, joten pitihän niihinkin tarttua :D.

   Poista