Kirjahila

Poika: murha seitsemännellä luokalla
Hän sanoi nimekseen Aleia
Kauhun ja kauneuden valtakunta
Labyrintti
Itke minulle taivas
Pahispomo ja kissat
Kuninkaiden koitos
Prinsessa Sakura 1
Naondel
Hobitti eli sinne ja takaisin

lauantai 21. lokakuuta 2017

Superlukumaratoni 22.10 (päivittyvä)

Syksyn toinen lukumaratoni tuli nopsaan ja sanottakoon etten ole yhtään ehtinyt suunnittelemaan maratonini etenemistä. Tavoitteeni on aloittaa tänään klo 19.00 aikoihin, mutta kirjoja en ole ehtinyt vielä päättämään. Onneksi tässä on vielä muutama tunti aikaa harkita lukupinon kirjoja :D.

Koetan tehdä tämän lukuhaasteen päivittämisen eri tavalla. Normaalisti olen tehnyt aloitus sekä lopetuspostauksen, mutta nyt aion kokeilla päivittää tähän postaukseen maratonini etenemisen. Kyseessä on oma kokeiluni, sillä kahden erillisen postauksen tekeminen on tuntunut turhalta. Katsotaan miten tämä etenee ja kuinka hyvin onnistun päivityksessä. Ei muuta kuin hyvää superlukumaratonia, olkoon lukuinto meille suotuisa! ;)

Lauantai:

20.17  Aloitan lukimaratonin Jennifer Donnellyn  kirjalla  Kirjaan kadonnut. Sopii omilta osin myös Halloween-teemaankin.

21.27 Lopetan lukemisen vähäksi aikaa, sillä rupeamme äidin kanssa kirimään Masterchef Australiaa kiinni. Lukeminenkin on ollut pätkittäistä, sillä muut asiat ovat keskeyttäneet lukemisen. Sivoja luettu 56.

Sunnuntai:

10.02 Lukeminen jatkuu. Hereillä olen ollut jo puolitoista tuntia, mutta ehdin nyt vasta tarttua kirjaan uudestaan.

13.33 Sain luettua Kirjaan kadonneen loppuun. Nyt on tauon paikka. Sivuja luettu 273.

15.17 Aloitan lukemaan R.L.Stinen Vihreän hirviön verta vasta nyt sillä päikkärit venähtivät vähän pitkäksi.

16.36 Vihreän hirviön verta  luettu loppuun. Nyt olisi hyvä paillkka syödä jotain ennen seuraavaan kirjaan tarttumista. Sivuja luettu 134.

16.54 En malttanut olla aloittamatta Libba Brayn  Kauhun ja kauneuden valtakuntaa.  Tätä on hyvä aloitella viimeisten suupalojen ohessa xD.

17.48 Päätän lukumaratonin, sillä täytyy lähteä ajamaan takaisin Mikkeliin. Sivuja tuli lisää 60.

Maratoni meni yllättävän hyvin ja sain todella paljon luettua. Rennolla meiningillä oli hyvä mennä.

Sivuja luettu yhteensä: 523

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä maratoniin!

  En myöskään ole ehtinyt oikein suunnittelemaan mitään, itseasiassa en vielä edes tiedä milloin aloitan - taitaa mennä huomiselle. Mun pitäis kans kokeilla tehdä päivittyvä postaus, näitä muiden on niin kiva seurata mutta en jotenkin omalla kohdalla pidä sitä kovin luontevana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊

   Hyvä, että jollain muullaki on vielä hommat vähän hakusessa xD. Mäkin aattelin nyt ihan kokeilumielessä yrittää tehdä päivittyvää postausta ja jos se ei tunnu oikeelta, nii palaan takaasin vanhaan tyyliin :).

   Tsemppiä sinullekin lukumaratonille! :D

   Poista
 2. Täällä itse lukumaratonin emäntä ei ole myöskään ehtinyt miettimään mitä lukea :'DDD Hirvittävän kiire viikko takana, sekä koko viikonloppu töitä. Ehdin aloittamaan vasta huomenna illalla lukemisen, onneksi kuitenkin maanantaina on vapaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät jotain hyvää lukemista maratonille sitten! Itsellä on maratoni jo hyvässä vauhdissa. Lukuintoa! :D

   Poista