sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Ajattomia satuja ja tarinoita 1.4 - 30.9 (3. kierros)


Yöpöydän kirjat -blogin Niina T. jatkoi helmikuuhun asti Kirjojen pyörteissä-blogin Jennyn aloittamaa lukuhaastetta, jossa luettiin lasten- ja nuortenkirjallisuuden klassikoita. Aiemmilla kierroksilla en ole kovin ehtinyt lukea mitään lukuhaasteeseen kuuluvaa, enkä ajatellutkaan lähteä haasteeseen mukaan. Haasteen tullessa loppusuoralleen jäin kuitenkin harmittelemaa, etten ehtinyt hypätä mukaan haasteeseen, sillä kiinnostukseni aihepiiriä kohtaan alkoi heräämään vasta tuossa kohtaa. Onneksi Niina lähestyi minua twitterissä ja kysyi haluaisinko vetää haasteen kolmannen erän. Tietenkin yllytyshulluna tartuin innolla tilaisuuteen.

Haaste jatkuu samalla tavalla kuin edellisetki. Yhdenkin teoksen lukeminen riittää, mutta voit lukea niin paljon kuin haluat, joko lapsuuden suosikkeja tai itselle ihan uusia teoksia. Haaste alkaa aprillipäivänä eli 1.4 ja päättyy 30.9. Aikaa on siis puoli vuotta. Mukaan voi ilmoittautua kommentoimalla tähän postaukseen. Myös blogittomat tai Twitterissä/Instagramissa olevat lukijat voivat osallistua haasteeseen. Jatkan myös tavallista perinnettä, eli haasteen päätyttyä teen lokakuun alussa koostepostauksen, johon kommentoineiden luetut kokoan listaksi. Somessa haasteen löytää tavalliseen tapaan tunnuksella  #lanuklassikot.

Tervetuloa mukaan!


Haasteessa mukana:
Mai Laakso / Kirjasähkökäyrä
Hanna-chan / Musteen jäljet
Jenny / Kirjojen pyörteissä
Jokke / Jokken kirjanurkka
Aletheia / Kirjoihin kadonnut
Paula / Kirjanmerkkinä lentolippu

13 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. Jatkan kolmatta kertaa haasteessa :)

  VastaaPoista
 2. Mukana! Kiva, kun lähdit vetämään kolmatta kierrosta. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa ja tervetuloa mukaan! Ehdottomasti, sillä pääsen nyt itsekin hyppäämään mukaan :D

   Poista
 3. Mukana minäkin! Ihana kun lähdit vetämään tätä. <3

  VastaaPoista
 4. Mukana ollaan, eli lupaan lukea ainakin 3 mahdollisesti 5.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Hyvän tavoitteen olet asettanut. Tervetuloa mukaan!

   Poista
 5. Minä lähden mukaan tähän myös :)

  VastaaPoista
 6. Ihana haaste - eksyin tänne vasta nyt. Olen ehdottomasti mukana, sillä palan halusta päästä lukemaan lapsuuden suosikkejani uudestaan ja paikkaamaan aukkoja sellaisten klassikoiden kanssa, joita en ole jostain syystä koskaan lukenut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Lämpimästi tervetuloa mukaan! Toivottavasti saat paljon kirjoja luettua haasteeseen ^^

   Poista
 7. En huomannut koostepostausta haasteelle joten kommentoin tähän. :) Kiitos kolmannen kierroksen emännöinnistä! Toivottavasti joku tarttuu seuraavaan kierrokseen, sillä lanuklassikoita on ollut ihanaa lukea. Syyskuussa tein loppuspurtin ja luin peräti kuusi teosta (niistä pian tulossa koostepostaukset) ja yhteensä luin kymmenen kirjaa haasteen aikana. Teen luetuista vielä koosteen todennäköisesti syyskuun luetut -koontiin.

  VastaaPoista