Kirjahila

Poika: murha seitsemännellä luokalla
Hän sanoi nimekseen Aleia
Kauhun ja kauneuden valtakunta
Labyrintti
Itke minulle taivas
Pahispomo ja kissat
Kuninkaiden koitos
Prinsessa Sakura 1
Naondel
Hobitti eli sinne ja takaisin

perjantai 6. heinäkuuta 2018

Kesän lukumaraton 7.7 (lopullinen)


Heissuli vaan taas kaikki siellä näyttöjen toisella puolella. Kesäkuu on jo vaihtunut heinäkuuksi, joka tarkoittaa taas lukumaratonin hetkiä. Tällä kertaa emäntänä toimii Katriina Unelmien aika blogista. En ole vieläkään löytänyt kunnollista lukuinspiraatioita, mutta hei 24 tunnin aikana ehtii tapahtua paljon. Itse ajattelin aloittaa lukemisen vasta lauantai illasta, sillä tämä päivä on mennyt pääosin töissä ja huomenna ollaan lähdössä Jyväskylään Kansainvälisille suurmarkkinoille, joten lukemaan ehtii kunnolla vasta illasta. Muuten en ole sen kummemmin suunnitellut maratonia. Ajattelin jatkaa samalla tavalla tälläkin kertaa kuin viimeksikin puutteelisen lukumotivaation uupuessa, eli luen mangaa. Päivittelen edistymistäni tavalliseen tapaan tähän postaukseen. Tässä vaiheessa toivotan kuitenkin kaikille innostavaa maratonia ja hyviä lukuhetkiä!

Lauantai

Klo 18.12
Aloitan lukumaratonin tutusti ja turvallisesti One Piecen parissa. Olen saanut sarjaa uudestaan luettua osaan 75 asti, joten homma jatkuu osasta 76. Ohella taidan kuitenkin katsella dokkaria Japanista, joten nopein aloitus tämä ei ole.

Klo 20.22
Saunassa käyty ja homma edennyt yhden pokkarin verran. Keskittymiskyky on saanut kunnolla nenilleen, sillä se on häirääntynyt koko ajan jostain, eikä sulavaa flouwta ole ollut. Homma taitaa jatkua samalla lailla koko illan, sillä ysiltä alkava Amazing Race on pakko katsoa.

Klo 23.15
Hitaasti mutta varmasti edetään, sillä luettujen pinossa on jo kaksi pokkaria. Enemmänkin tietenkin voisi olla, mutta olen ottanut tietoisesti rennosti, kun ei keskittyminenkään ole pysynyt kasassa. Huomenna kuitenkin jatkuu, joksenkin tarkoitus olisi jatkaa eri sarjan parissa. Nostalgiat kehiin ja Hopeanuoli-pokkareita lukemaan sitten! xD


Sunnuntai

Klo 10.02
Jotenkin puhkun nyt intoa jatkaa lukemista, sillä olo on rentoutunut ja rauhallinen. Jatketaan siis urakkaa.

Klo 14.16
One Pieceä luettu jälleen kolme pokkaria eteenpäin ja nyt alan olla siinä vaiheilla, mistä en ole sarjaa jatkanut eteenpäin. Jännät paikat siis luvassa, sillä tulevista tapahtumista ei ole hajuakaan. Nyt vain arvon jatkaisinko vielä sarjan lukemista tälle päivää vai ottaisinko luettavaksi tuon Hopeanuolen. One Piece tosin jäi niin mielenkiintoiseen kohtaan, että varmaan jatkan sillä vielä.

Klo 18.09
Päätän lukumaratonin osaltani tähän. En muistakaan koska viimeksi olen käyttänyt näin loppuun asti lukuajan. Maratoni sujui ruahallisessa tunnelmassa, enkä pitänyt lukemisen suhteen mitään kiirettä. Alku oli vähän kankea, mutta tahti parantui kuitenkin maratonin edetessä. Sain haasteeseen luettua yhteensä seitsemän kirjaa, jotka kuuluivat kaikki One Piece sarjaan. Luetuksi tulivat siis osat 76-82. Hopeanuolta en nyt päässytkään aloittamaan, sillä OP:n tarina vei niin mukanaan. Sivujen kokonaismääräksi summaantui 1512 sivua, jotka kertyivat melko antoisasti. Ehkä viimeiseen lukuhaasteeseen jaksaisisn lukea muutakin kuin mangaa, tai ainakin edes jotakin muuta mangaa kuin One Pieceä. Mutta lukumaratonista jäi jälleen todella kiva fiilis ja onkin harmi, että seuraava maratoni on kesän viimeinen. Ehkä kuitenkin loppuvuodesta saamme lisää lukumaratoneja. Näihin tunnelmiin kuitenkin päätän tämän maratonin.


Luettuja sivuja: 1512

6 kommenttia:

 1. Nyt taisi tulla kirjoitusvirheitä: Katriina, Unelmien aika :)

  Minäkin aloitan lukumaratonin huomenna illalla. Mukavia lukuhetkiä mangan parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs onkin. Kirjoitin kännykällä niin nakkisormet tekivät tepposet. Asia on korjattu ;)

   Kiitos! Kuin myös sinulle hyviä lukuhetkiä!

   Poista
  2. Ja pahoittelun kirjoitusvirheestä

   Poista
 2. Mukavaa, kun sinulle jäi lukumaratonista hyvät tunnelmat :) Käsittääkseni tänä vuonna on seuraavan kesälukumaratonin lisäksi tulossa myös syyslukumaraton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Pitääkin pitää silmät ja korvat sitten auki :D

   Poista