Kirjahila

Poika: murha seitsemännellä luokalla
Hän sanoi nimekseen Aleia
Kauhun ja kauneuden valtakunta
Labyrintti
Itke minulle taivas
Pahispomo ja kissat
Kuninkaiden koitos
Prinsessa Sakura 1
Naondel
Hobitti eli sinne ja takaisin

sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Tammikuun luetut ja helmikuun suunnitelmat

Se olisi sitten helmikuu pärähtänyt käyntiin ja vuotta 2018 ollaan ehditty edetä jo yhden kuukauden verran. Tammikuu ei ole itselleni ollut kaikista mieluisin ja paras kuukausi, sillä se on tuntunut olevan täynnä ahdistusta ja ärtyneisyyttä. Suurin syy tähän on ollut motivaatio kouluun, sillä se on ollut niin syvissä pohjalukemissa, ettei se ole näin alhainen ollut koskaan sinä aikana kun olen opiskellut. Kaikki koulujutut ovat tuntuneet vain ahdistavilta, eikä asiaa paranna se, että tähän asti koulu on ollut pelkkää silppua ja irtonaista niin ei koulunkäyntiin ole päässyt kiinnikään. Lisäksi oppari puskee jo kovaa päälle, joka lisää ahdistusta enemmän. Kaiken päälle tulee kova väsymys, mikä johtuu osittain puhtaasti itsestäni ja osittain ei. Mutta jaksan lohdutella itseäni, sillä että valmistun tämän vuoden joulukuussa, jolloin pääsen työelämään ja irrottautumaan koulusta vidoin ja viimein.


Mutta siirrytään masentavista asioista mukavampiin eli kirjoihin. Tammikuu oli melko rauhallista aikaa lukemisen suhteen, sillä luin kuun aikana vain kolme kirjaa. Tai no, yhden varsinaisen ja kaksi mangaa. Kuninkaiden koitos oli sen verran tuhti ja mehut imevä teos, ettei mun ole edes tehnyt mieli lukea sen jälkeen kauheammin mitään. Luinkin kirjaa lähes kolme viikkoa, sillä halusin ottaa kirjan kanssa ihan rauhassa. Onneksi kustantajan lähettämät Prinsessa Sakura ja Pahispomot ja kissat -pokkarit piristivät hieman mieltä ja toivat hieman vaihtelua lukemiseen. Näiden lisäksi olen lukenut yli 20 pokkaria Inuyasha-sarjasta, joista en sen kummemin tule tekemään merkintää mihinkään.

Helmikuusta en osaa sanoa lukemisen ja kirjojen suhteen juuta enkä jaata. Sen tiedän, että kiirettä tulee pitämään jälleen kerran koulun puolesta ja kaikkea muutakin pitäisi ehtiä tehdä. Pyrin siis lukemaan aina välillä, kunhan ehdin. Minulla olisi kuitenkin kesken Maze Runner-sarjan ensimmäinen osa, jonka mielelläni haluaisin saada luettua. Mitään sen ihmeellisempiä tavoitteita ei siis taaskaan ole luvassa. Katsotaan mitä helmikuu tuo tullessaan tällä kertaa. Tästä on hyvä lähteä kohti kesää ja valoisempia päiviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti